ΝΟΤΙΩΣ
Αυτοδιοίκηση Διάφορα

Ψηφιακή προβολή της ναυμαχίας της Σαλαμίνας

Ο δήμος Σαλαμίνας στεγάζει στο κέντρο πολιτισμού “Μητροπολίτης Ιγνάτιος” (πρώην κέντρο νεότητας) την ψηφιακή προβολή της ναυμαχίας της Σαλαμίνας που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του προγράμματος CLLD/Leader 2014-2020, που διαχειρίζεται το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Το νέο ψηφιακό κέντρο περιλαμβάνει μια 3D προβολή τριάντα λεπτών, στην οποία διαδραματίζονται τα γεγονότα του πεδίου της ιστορικής μάχης και επιτρέπει στον θεατή την εμπειρία της πληροφόρησης και αλληλεπίδρασης, καθώς και διαδραστικές δραστηριότητες σε οθόνες αφής για τους νεότερους επισκέπτες.

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο 09.00-13.00 (επίσκεψη κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης). Διάρκεια ξενάγησης: 60-75 λεπτά. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Σταμάτης Βιλλιώτης (υπεύθυνος ξενάγησης) 6985 979479, Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού 213 2027580, -3. e-mail: diginav@salamina.gov.gr.

Σχετικά άρθρα

Οργή της ομοσπονδίας εστιατόρων για τα νέα μέτρα

Super User

Προσφορά tablets προς μαθητές από δήμους της Αττικής

Super User

Εθελοντισμός για τα αδέσποτα από τον δήμο Αθηναίων

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies