ΝΟΤΙΩΣ
Πολιτική

Σταυρός, ολίγον… αγκυλωτός

Ο Τάκης Μπαλτάκος, το δεξί χέρι του Σαμαρά, ο πανίσχυρος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, ο συνομιλητής των νεοναζιστών της Χ.Α. και παλαιόθεν συμμαχητής του φιρερίσκου Μιχαλολιάκου, παρήγγειλε νέες φανέλες για την εθνική ποδοσφαιρική ομάδα, της οποίας έχει την ευθύνη ως ελέω Μελισσανίδη πρόεδρος της Ε.Π.Ο.

Και ως γνήσιος εραστής του «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια», ζήτησε από την εταιρία να είναι η φανέλα γαλανόλευκη με έναν τεράστιο σταυρό, σαν αυτόν που φορούσαν οι σταυροφόροι της μεσαιωνικής Δύσης όταν εκστράτευαν στην Ανατολή. Η εικαστική σύνθεση μετατρέπει τον τεράστιο σταυρό και σε σβάστικα, ανάλογα με τα παιχνίδια που κάνει το φως και την οπτική γωνία που κοιτάζει κάποιος τη φανέλα.

Ήταν έμπνευση Μπαλτάκου και αυτό; Ποιος μπορεί να το αποκλείσει; Το μόνο βέβαιο είναι πως οι άνθρωποι της πολυεθνικής που έφτιαξε τη φανέλα αποκλείεται να μην το πρόσεξαν. Επαγγελματίες σχεδιαστές είναι, το μάτι τους κόβει. Αν όμως είπαν στον Μπαλτάκο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, τι λέτε να τους απάντησε; Δεν έχουμε αμφιβολία ότι τους απάντησε «αφήστε το όπως είναι». Εκτός αν τα πράγματα είναι χειρότερα. Να τους έκανε εξαρχής παραγγελία ζητώντας έναν υπερμεγέθη και… δισυπόστατο σταυρό.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Μ’ έναν τρόπο… εριστικό

Super User

«Θα σας κόψω τα μπάνια αν δεν με (ξανα)ψηφίσετε»!

Super User

Δεξιά «στροφή» στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies