ΝΟΤΙΩΣ
Διάφορα

Δράση προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση και τον σακχαρώδη διαβήτη

Δωρεάν μετρήσεις ελέγχου σακχάρου και οστικής πυκνότητας διοργανώνει το πρωί (10.00) της τετάρτης 24 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραΐσκου 4), με τη συνεργασία του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της, καθώς και την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη και των επιπλοκών του.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

  • Στις 10.00-12.30: Πραγματοποίηση δωρεάν προληπτικών ελέγχων οστικής πυκνότητας και μετρήσεις σακχάρου υπό την ιατρική επίβλεψη του Σωτήριου Καρανάσιου (χειρουργού ορθοπαιδικού) και του Δρ. Κώστα Βασιλάκου (γενικού ιατρού)
  • Στις 12.30-13.00: Ενημερωτικές ομιλίες με θέματα «Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα» (σύλλογος «Πεταλούδα»), για την οστεοπόρωση (Σωτήριος Καρανάσιος, χειρουργός-ορθοπαιδικό) και «Διαβήτης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε» (Δρ. Κώστας Βασιλάκος, γενικός ιατρός).

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα 6977 608836 (Μαρία Δασκαλάκη) και 6988 586397 (Ευαγγελία Μπιμπή).

Σχετικά άρθρα

«1922-2022, Ιωνία – Μικρά Ασία – Πόντος: Προσφυγιά, κοινωνία, δημιουργία»

Super User

Βραβεύσεις επιχειρήσεων στη Νέα Σμύρνη

Super User

Δωρεάν rapid tests στο Παλαιό Φάληρο

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies