ΝΟΤΙΩΣ
Παιδεία

Εθελοντές καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Η Διεύθυνση Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, προτίθεται να λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίων και λυκείων (ως τη β’ τάξη λυκείου) για τη νέα σχολική χρονιά 2023-24.

Σκοπό αποτελεί η στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών, η ενδυνάμωση των μαθητών και μαθητριών που κατοικούν στον δήμο και η παροχή ίσων ευκαιριών στην επίτευξη των μαθητικών στόχων μέσα από την βελτίωση των επιδόσεών τους και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. Τα μαθήματα που θα παρασχεθούν είναι δωρεάν και προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του υπουργείου Παιδείας.

Το διδακτικό έργο καλούνται να αναλάβουν εθελοντές, πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι εκπαιδευτικών τμημάτων των πανεπιστημίων διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο τους στην αξιόλογη δράση του δήμου. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας.

Εν όψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καλούνται εθελοντές καθηγητές για διδασκαλία μαθημάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να πλαισιώσουν την ανωτέρω δράση. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους στο e-mail tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr. Τηλέφωνα επικοινωνίας 213 2018786 και 213 2018781, -2.

Σχετικά άρθρα

Για το Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Αθηναίων

Super User

Δώδεκα υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Super User

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2022

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies