ΝΟΤΙΩΣ
Παιδεία

Κοινωνικό φροντιστήριο στο Παλαιό Φάληρο

Κατανοώντας τα οικονομικά προβλήματα των οικογενειών που αδυνατούν να στηρίξουν με φροντιστηριακή αρωγή τα παιδιά τους και γνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος, ο δήμος Παλαιού Φαλήρου προτίθεται να οργανώσει και να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές.

Το φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές από οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά και θα ενισχύσει την προετοιμασία των μαθητών των α’ και β’ λυκείου για το σχολικό έτος 2023-2024 (από το έτος 2024-2025 θα υπάρξουν και τμήματα γ’ λυκείου.)

Καλούνται οι οικογένειες που έχουν οικονομικές δυσκολίες και θέλουν να συμμετάσχουν στην παροχή του κοινωνικού φροντιστηρίου, να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής για τους μαθητές της α’ λυκείου εδω και για τους μαθητές της β’ λυκείου εδω. Τα προσφερόμενα μαθήματα που υπάρχουν στις αιτήσεις είναι ενδεικτικά και θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των καθηγητών.

Επίσης, καλείται κάθε πτυχιούχος εκπαιδευτικός (άνεργος, διορισμένος, ελεύθερος επαγγελματίας ή συνταξιούχος) ή φοιτητής, που επιθυμεί να προσφέρει αφιλοκερδώς και εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο, να δηλώσει μέσω ανάλογης αίτησης το ενδιαφέρον του εδω.

Την αξιολόγηση και επιλογή των μαθητών και των εκπαιδευτικών έχει το Γραφείο Παιδείας Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Αγίου Αλεξάνδρου 75α, 1ος όροφος, τηλέφωνα 210 9815323 και 210 9887139, e-mails ioanna.bizimi@palaiofaliro.gr και natasa.papakonstantinou@palaiofaliro.gr).

Σχετικά άρθρα

Αιτήσεις για βραβεύσεις μαθητών στη Νέα Σμύρνη

Super User

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΚοΔΕΠ

Super User

Διαδικτυακή διδασκαλία μαθημάτων κινεζικής γλώσσας

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies