ΝΟΤΙΩΣ
Αργοσαρωνικός

Νέα επιμορφωτικά προγράμματα στον δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

Μετά την υπογραφή νέου μνημονίου συνεργασίας, ο δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοινώνουν την προκήρυξη νέων επιμορφωτικών προγραμμάτων, ως μια κοινωνική και εκπαιδευτική δράση με πολλαπλασιαστικά οφέλη για τους κατοίκους του δήμου.

Τα προγράμματα αφορούν στους τομείς της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, της παιδοψυχολογίας, του coaching, της τέχνης και της γυναικείας ψυχολογίας. Στοχεύουν στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών επιπτώσεων της πανδημίας και εξασφαλίζουν μια ποιοτική γνώση, με δίδακτρα που είναι αρκετά μειωμένα (συμβολικό ποσό εκατό ευρώ ετησίως). Τα έσοδα από τα δίδακτρα διατίθενται σε άλλες επιμορφωτικές και κοινωνικές δράσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε αμοιβές εκπαιδευτών ή στελεχών και του διοικητικού προσωπικού.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ασύγχρονα, χωρίς να απαιτούν την ταυτόχρονη παρουσία του εκπαιδευόμενου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μελετά βάσει του δικού του χρόνου και των υποχρεώσεών του, ενώ υπάρχουν και σύγχρονες διδασκαλίες ανατροφοδότησης μέσω της πλατφόρμας “Zoom” (εννιά δίωρες). Κάθε μηνιαία ενότητα θα περιλαμβάνει βίντεο, πρωτότυπο και συναφές υλικό για προσωπική μελέτη και ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης.

Τα προγράμματα υλοποιούνται από το Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο με την ολοκλήρωση του εκάστοτε προγράμματος απονέμει σε κάθε εκπαιδευόμενο πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης, στο οποίο θα αναγράφονται οι ακριβείς αποδιδόμενες ευρωπαϊκές επαγγελματικές πιστωτικές μονάδες (ECVET). Τα προγράμματα εξασφαλίζουν την εξής μοριοδότηση (πρόκειται για όσα είναι άνω των επτά μηνών και τριακοσίων ωρών):

Δύο μόρια στο σύστημα διορισμών και προσλήψεων εκπαιδευτικών (Α.Σ.Ε.Π. – αναπληρωτές, αδιόριστοι υποψήφιοι)

Δέκα μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών Τ.Ε. και Δ.Ε.

Μισό μόριο στη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης (N.4547 – Φ.Ε.Κ. Α’ 102/12.06.2018, άρθρο  24,περίπτωση ββ και άρθρο 21, α)

Προγράμματα Μαΐου

  • Παιδοψυχολογία (εννεάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα 450 ωρών, δίδακτρα εκατό ευρώ εφάπαξ – Έναρξη 10 Μαΐου). Προκήρυξη και εγγραφή: https://bit.ly/3dvimWT
  • Ειδική αγωγή και εκπαίδευση (εννεάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα 450 ωρών, δίδακτρα εκατό ευρώ εφάπαξ – Έναρξη 10 Μαΐου). Προκήρυξη και εγγραφή: https://bit.ly/3sn43bt
  • Εισαγωγή στη γυναικεία ψυχολογία: Εκδήλωση ενδιαφέροντος – προεγγραφές για το δωρεάν εξάμηνο ή το αντίστοιχο μοριοδοτούμενο εννεάμηνο πρόγραμμα (δίδακτρα εκατό ευρώ εφάπαξ – Έναρξη 15 Μαΐου): https://forms.gle/iWNScpaJLQpkUYHKA
  • Η συνταγογράφηση της τέχνης: Τέχνη, θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη (εννεάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα 450 ωρών, δίδακτρα εκατό ευρώ εφάπαξ – Έναρξη 20 Μαΐου). Εκδήλωση ενδιαφέροντος – προεγγραφές: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch0h17qOsuqqbVI1ivkQ1ywu04RO4J3rfNHQKMuXSMEFyRQQ/viewform?fbclid=IwAR3Hs_o4T-M6Cuu6Uiiv1GUfSjvHiqypo_k82Xf1BlU23J5Px6m7duof1LA
  • Εισαγωγή στην προπονητική ζωή (εννεάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα 450 ωρών, δίδακτρα εκατό ευρώ εφάπαξ – Έναρξη 20 Μαΐου). Εκδήλωση ενδιαφέροντος – προεγγραφές: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch0h17qOsuqqbVI1ivkQ1ywu04RO4J3rfNHQKMuXSMEFyRQQ/viewform?fbclid=IwAR3Hs_o4T-M6Cuu6Uiiv1GUfSjvHiqypo_k82Xf1BlU23J5Px6m7duof1LA.

Δύο δωρεάν υψηλής ζήτησης προσφορές που αφορούν όσους έχουν αποφοιτήσει, φοιτούν ή προεγγράφονται στα μοριοδοτούμενα σεμινάρια, με δυνατότητα επέκτασης σε δύο ακόμα πρόσωπα που θα μας υποδείξετε.

  • Δωρεάν μαθήματα αγγλικών για αναγνωρισμένη από το κράτος πιστοποίηση γλωσσομάθειας
  • Εισαγωγή στους υπολογιστές και στο διαδίκτυο για πρόσωπα άνω των 65 ετών.

Προκήρυξη και εγγραφή: https://bit.ly/2OPA11z. Πληροφορίες για τα προγράμματα: https://psichologiagr.com, http://psichologia.gr, http://ppv.aegean.gr. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22510 36520, 22510 36580, 22510 45006, 6988 019804, 6982 213401 και 6940 911716.

Σχετικά άρθρα

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στην Αίγινα

Super User

Ανοικτή συγκέντρωση ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. του Πόρου

Super User

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στον δήμο Αίγινας

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies