ΝΟΤΙΩΣ
Πολιτισμός

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του διημέρου στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Σάββατο 9 Μαρτίου

  • Στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού “Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ”, Λεωφόρος Ιασωνίδου 52: «Ο Καραγκιόζης στο καρναβάλι». Το θέατρο σκιών του Νίκου Μπαρμπούτη σε μια ξεχωριστή παράσταση στους ρυθμούς του καρναβαλιού, με πρωταγωνιστές τον Καραγκιόζη, τα κολλητήρια και τους υπόλοιπους ήρωες του θεάτρου σκιών, σκορπίζοντας αμέτρητο γέλιο.

Κυριακή 10 Μαρτίου

  • Στις 11.00: Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Μάσκες, κομφετί, σερπαντίνες, στολές, φαντασία, κέφι, μουσική και χορός, συνθέτουν την καρναβαλική παρέλαση. Μαθητές από τα σχολεία της πόλης θα παρελάσουν παρέα με ξυλοπόδαρους, μασκότ, ζογκλέρ και μπάντα με κρουστά, δίνοντας το σύνθημα για ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα. Κορίτσια του face painting θα αναμένουν μικρούς και μεγάλους για να απογειώσουν το αποκριάτικο μακιγιάζ. Παρουσιάζει ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης. Αφετηρία: Σήμα «Ολυμπιακής» – Μαρίνου Γερουλάνου
  • Στις 13.00 στην πλατεία Βάρναλη: Συναυλία με τον Πασχάλη. Με επιτυχίες από τους «Olympians» και τη δεκαετία του ‘60 μέχρι και σήμερα. Σε περίπτωση βροχής η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού “Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ”, Λεωφόρος Ιασωνίδου 52.

Η είσοδος-συμμετοχή είναι ελεύθερη, με εθελοντική προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

Σχετικά άρθρα

Καφέ Σαντάν και παραδοσιακά επαγγέλματα αναβιώνουν τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Νίκαιας-Ρέντη

Super User

“Πολιτιστικό καλοκαίρι” – Το πρόγραμμα του προσεχούς τριημέρου

Super User

Θεατρική παράσταση «Θεών διάλογοι»

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies