ΝΟΤΙΩΣ
Διάφορα

Το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων του διημέρου στον Πειραιά

Χωριό των ξωτικών

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

  • Στις 12.00-13.00: «Χριστουγεννιάτικα τραγούδια» από το χορωδιακό σύνολο του «Αριστοτέλειου» Ωδείου Πειραιά
  • Στις 13.15-13.30: Μικρές χορεύτριες θα διασκεδάσουν με ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο medley
  • Στις 14.00-15.00: «Μαγικά Χριστούγεννα». Μουσικοκινητική για παιδιά 3-7 ετών

Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Δεκεμβρίου

  • «Άγιος Βασίλης έρχεται!». Ο Άγιος Βασίλης και οι πολύτιμοι βοηθοί του, τα σκανταλιάρικα ξωτικά, σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε και να γράψετε μαζί το γράμμα σας με όλες τις ευχές και τα δώρα που θέλετε να σας φέρει ο νέος χρόνος. Ποια είναι η πιο μεγάλη σας επιθυμία για τη χρονιά που καταφθάνει; Δώρα, ταξίδια, αγκαλιές, αγάπη, δύναμη, χαρά, υπομονή, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα που είναι μακριά, και ό,τι άλλο επιθυμείτε, μπορείτε να το μοιραστείτε με τον Άγιο Βασίλη και να το ευχηθείτε δυνατά. Σοκοφρέτες και Όνειρα θα ξεπηδήσουν από τον μαγικό του σάκο.

Κάλαντα Χριστουγέννων

  • Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 11.00 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ο δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, προκαλούν σε μια γιορτή γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μουσικές από όλο τον κόσμο. Παραδοσιακά κάλαντα από παιδικές χορωδίες και πολιτιστικούς συλλόγους, ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων από κάθε γωνιά της Ελλάδας και διάφορες χώρες του κόσμου, δρώμενα για μεγάλους και παιδιά, θα δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συμμετέχουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πειραιά, η Χορωδία Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, η Χορωδία Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «Jeanne d’ Arc», η Παιδική Χορωδία Δήμου Μεγαρέων, το Μουσικό Σχήμα Γκρέκας Πατούμενου “Just Us”, η Χορωδία Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Μάνη» και η Χορωδία Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Guest presentation: Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από την Ουκρανία.

Χριστουγεννιάτικοι μουσικοί περίπατοι

  • Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πειραιά εναρμονίζεται με το γιορτινό κλίμα των ημερών και πλημμυρίζει τις γειτονιές της πόλης με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μουσικές. Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο (11.00-14.00) και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο (11.00), στην πλατεία Πηγάδας (11.30) και στην πλατεία Θεμιστοκλή (12.30).

Γεύματα αγάπης

  • Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. Η ΚοΔΕΠ για ακόμη μια φορά στηρίζει τους άστεγους, διανέμοντας γεύματα στους διαμένοντες στο λιμάνι του Πειραιά και στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων «Ανακούφιση» (διανομή κουπονιών στις ωφελούμενες οικογένειες και στα παιδιά του κοινωνικού φροντιστηρίου, για ελεύθερη είσοδο στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πλατείας Κοραή).

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν διάθεση οικιακών κάδων ανακύκλωσης στον Πειραιά

Super User

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Super User

Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση για παιδιά

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies