Κοινωνικό φροντιστήριο στον δήμο Παλαιού Φαλήρου

Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου προτίθεται να οργανώσει και να λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές από οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά και θα ενισχύσει την προετοιμασία των μαθητών των α’ και β’ λυκείου για το σχολικό έτος 2023-2024 (από το έτος 2024-2025 θα υπάρξουν και τμήματα γ’ λυκείου.)

Καλούνται οι οικογένειες που έχουν οικονομικές δυσκολίες και θέλουν να συμμετάσχουν στην παροχή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής για μαθητές της α’ λυκείου εδω και για μαθητές της β’ λυκείου εδω.

Τα προσφερόμενα μαθήματα που θα βρείτε στις αιτήσεις είναι ενδεικτικά και θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των καθηγητών.

Επίσης, καλείται κάθε πτυχιούχος εκπαιδευτικός (άνεργος, ήδη διορισμένος, ελεύθερος επαγγελματίας ή συνταξιούχος) ή φοιτητής, που επιθυμεί να προσφέρει αφιλοκερδώς και εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσει μέσω ανάλογης αίτησης το ενδιαφέρον του εδω.

Την αξιολόγηση και επιλογή των μαθητών και των εκπαιδευτικών έχει το Γραφείο Παιδείας Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Αγίου Αλεξάνδρου 75α, 1ος όροφος, τηλέφωνα 210 9815323 και 210 9887139, -e-mails ioanna.bizimi@palaiofaliro.gr kai natasa.papakonstantinou@palaiofaliro.gr).

Related posts

Δύο διαλέξεις από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιου Αλίμου

Ημερίδα για τις “διαστάσεις της κρίσης στη σχολική κοινότητα”

Εγγραφές στο Σύγχρονο Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα